Jort zit mooi te wezen

Jort kijkt naar zijn bal in een omgewaaide boom na de zware herfststorm.

Lobke heeft graag iets in haar bek

Alles wat ze te pakken kan krijgen neemt ze mee naar binnen om op te peuzelen

Vrouke lekker aan het stoeien met een hondje uit de buurt.

Tja, graven.....dat doet Vrouke graag

Vrouke gaat voorzichtig wennen aan de fiets. Ze vindt het een leuke belevenis.

Brún en Youri likken graag elkaars oren

Vrouke trots bij haar eerste gevangen mol

Vrouke is moe na al haar belevenissen met de mol

Lobke met haar zielige pootje

En natuurlijk wordt Lobke nu extra verwend

Oef het was wel warm voor Jort.

Knap hoor zwemmen in de zee

Jort lekker aan het uitwaaien op Texel

Vrouke aan het zwemmen met bevriende honden

Leuke foto van een zwemmende Vrouke.


28 oktober 2013: Afgelopen zaterdag was het fokkersdag van de nvsw en daar waren drie van de vijf "pups". Echt heel fijn om ze bij elkaar te zien en wat zijn ze groot. Hierbij drie foto's van grote Jort

15 oktober 2013. Lobke is nog aan het revalideren na haar operatie i.v.m. ED zes weken geleden. Het gaat gelukkig de goede kant op met haar. Ze is een enorm lieve hond die alles wat ze kan bemachtigen mee naar binnen neemt om het daar te verpulveren.

10 oktober 2013: Vrouke is steeds verder aan het uitgroeien. Ze graaft graag en speelt regelmatig met de honden uit de buurt. De eerste kennismaking met de fiets heeft voorzichtig plaatsgevonden. 

12 september 2013:
Brún heeft zijn eerste (dode) konijntje verorberd. Ook is hij gek op bramen; wanneer er bramen voor hem worden geplukt knort hij van genot!
Net als Vrouke is hij soms heel enthousiast aan het zwemmen en soms voelt hij voorzichtig met een poot of het water niet te koud is.
En gelukkig is hij nog steeds enorm bevriend met zijn huisgenoot de Mechelse Herder.

begin september 2013: Vrouke heeft haar eerste mol gevangen! En ze liet zich door niemand daarvan afhouden. Wat betreft het zwemmen is Vrouke een echte wetterhoun, ze zwemt alleen als ze het echt wil.

Lobke is vorige week geopereerd aan haar rechterpootje. In haar elleboog bevond zich een loszittend stukje bot. Dit veroorzaakte pijn en moest dan ook operatief worden verwijderd.
Volgens de artsen komt alles goed, maar dan moet ze wel 6 weken heel rustig doen. En....dat is vreselijk moeilijk voor een jong hondje, zeker als er nog meer honden in huis zijn. Er is voor haar een kenneltje in de kamer gebouwd en verder wordt ze aan het riempje steeds overal mee naar toe genomen. 

10 augustus 2013. Jort is fijn een weekje naar Texel geweest. Lekker zwemmen in de zee en uitwaaien op het duin.

op 4 augustus kreeg ik het mailtje van Wilhelmien dat het gelukt was om Vrouke te laten zwemmen. Eerst begonnen met een gevonden dood konijn in het water te gooien, dat Vrouke zelf had gevonden. Nou, dat wilde ze wel ophalen. Maar ja zo'n konijn zinkt op een bepaald moment. Toen werd een pensstaafje in een houtje geplaatst en weggegooid en ja, hoor dat ging Vrouke ook halen. Dus ze is nu het derde zwemmertje. Wel heerlijk met dit hete weer.