Brún ziet vriend Yourie zwemmen en dat kan hij blijkbaar niet op zich laten zitten

En kijk eens hoe serieus Brún kijkt bij het zwemmen

En nu lekker uitschudden

Brún op de show en zo te zien geniet hij van de zon

Zijn de oren van de juiste lengte?

Is hier nog wat te doen?

nieuwsgierig

de 2e plaats

Vrouke is helemaal weg van kinderen zoals je kunt zien

En van graven met of zonder haar vriendin de Beagle

vergelijk met vorige foto van Brún bij de baas op schoot. Dan kun je zien hoe hij is gegroeid.

Jort met de kat

Jort met het kleindochtertje.

Vrouke op de stoel met uitzicht op de Maas

Lobke: Ik mag toch wel op de bank!

Lobke

En met zijn apporteertouw.

Vrouke aan het duiken naar graspolletjes

met het graspolletje

Vrouke heel dapper bij die grote koeien

Brún met grote Mechelaar Youri

Maar op schoot is ook nog wel heel fijn.

24 juli 2013: Het is gelukt; Brún zwemt. Wat heerlijk vooral nu het zulk warm weer is.

29 juni 2013: Brún deed mee aan de 1e Show van de Nederlandse hondenrassen in Zwolle. Hij stond ingeschreven in de Babyklasse en het was een goede oefening voor shows in de toekomst. Deze show was buiten en het weer was goed. En Brún deed of hij het allemaal al vaker had gedaan. Hij was rustig en liet zich makkelijk betasten en bekijken door de keurmeester. Hij eindigde op de 2e plaats met de beoordeling "veelbelovend".

27 juni 2013: een paar foto's van Vrouke in haar element.

21 juni 2013: Kijk eens hoe "lekker" Brún bij de baas op schoot ligt. Hoelang zal dit nog kunnen. Hij komt zaterdag 29 juni naar Zwolle, naar de show van de Nederlandse hondenrassen. Wie zou daar nog meer komen?

15 juni 2013: Jort is een voorbeeld Wetter. Hij heeft zijn eerste gehoorzaamheidsdiploma behaald.
Ook in de omgang met mens en dier is hij heel erg goed/zie foto's.

5 juni 3013: Vrouke is een slimme meid. Zo gauw haar baas op de stoel bij de tafel gaat zitten, klimt Vrouke achter hem. Zo heeft ze namelijk een prachtig uitzicht op de Maas die voor het huis langs stroomt. 

27 mei 2013: Lobke is een lekker ondeugende/lieve hond. Ze kan heel luidruchtig spelen met haar vriendjes de cockerspaniëls. Het lijkt er wel op dat ze een grote wetter gaat worden.

12 mei 2013: Jort begint een lange slungel te worden. Hij was weer aan het genieten van het strand en de zee op het eiland Texel.

 8 mei 2013: Vrouke is al aan het wisselen en begint haar puppyvacht te verliezen. Ze is nog steeds niet erg bang uitgevallen, want toen de koeien in de wei verschenen was ze na even wennen helemaal niet onder de indruk. Zwemmen durft ze nog niet, maar ze gaat wel achter de andere honden het water in en gaat dan staan blaffen (zoiets zou haar moeder Wopke ook doen). Maar duiken naar graspolletjes doet ze volop, dus dat zwemmen zal vast wel komen van de zomer.

8 mei 2013: Brún is gelukkig nog steeds niet onder de indruk van de grote Mechelse herder waarmee hij het huis deelt. Hij kan al op bevel zitten, liggen en blijven als hij eten krijgt. Maar zoals veel wetterhounen ligt hij ook heel graag op schoot.